Om oss

En skönhetssalong med personlig service i fokus

Vi är en skönhetssalong som erbjuder ett flertal skönhetsbehandlingar som exempelvis lashlift, bryn- och fransfärgning och kemisk peeling. Våra medarbetare är utbildade inom sina respektive områden samt inom härdplast för hantering av lim och andra kemiska produkter

Våra viktigaste ledord är kvalitet, hygien och personlig service. Vårt mål är att du som kund ska få perfekt service med ett stort personligt engagemang. Vi ser alltid till att vara i framkant och behärskar de nyaste metoderna för att nå bästa möjliga resultat inom skönhet.

När du besöker oss kan räkna med att vi gör det där lilla extra som är svårt att uppnå hemma vid spegeln. Vi ställer höga krav på oss själva och arbetar alltid hårt för att nå bästa möjliga resultat. Vi använder beprövade metoder, modern utrustning och medicinsk erfarenhet som garanterar en säker och kompetent behandling.

lashlift kungsholmen

Vi ger dig ny energi

Vi arbetar alltid proffsigt och metodiskt i en lugn och behaglig atmosfär. När du lämnar oss efter en behandling ska du känna att du funnit ny energi och inre tillfredsställelse. Vår målsättning är att våra kunder ska få tillgång till behandlingar som är anpassade efter deras kroppar och individuella förutsättningar. Alla ska få möjligheten att bli nöjda med sitt eget utseende på ett respektfullt och säkert sätt.

Vi är alltid noga med hygien och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och råd för att minska smittspridningen. Alla utrymmen städas noga enligt ett fastlagt schema och våra verktyg rengörs och och spritas mellan behandlingarna.

Här är våra utbildningar och diplom:

Välkommen till oss för en lashlift eller någon annan av våra behandlingar. Du kommer inte att bli besviken.

Vi ger din skönhet och självkänsla ett lyft!