Behandlingar

Lashlift

Lashlift framhäver dina egna fransar genom att lyfta och forma dem. Med denna behandling jobbar vi bara med dina fransar, vilket gör behandlingen underhållsfri och lättsam. 

Fransarna växer regelbundet och byts hela tiden ut. Därför kan du komma var 6-8 vecka för att underhålla ditt vackra böj.

  • Hållbart upp till 6-10 veckor beroende på din växtcykel.
  • ​Keratinet vårdar och stärker fransen med upp till 40% och gör fransen 2-3 % längre.
  • Fransfärg ingår
  • Använd By Bexter coating keratin mascara för extra näring och förläng din lashlift.


Våra andra behandlingar

Vid sidan av lashlift erbjuder vi följande skönhetsbehandlingar:

Browlift

Browlift med keratin by Bexter är en metod som ger dig fantastiskt formade ögonbryn. Metoden är skonsam, vegansk och helt parabenfri. Den gör även att ögonbrynen håller formen i 3 till 6 veckor beroende på din växtcykel. Färg och form ingår.

Kemisk peeling

Fillmed by Filorga är en behandling som rekommenderas för behandling av ålderstecken som åldersfläckar, fina linjer och rynkor samt för att återställa lyster och förbättra hudens textur. En kemisk peeling innebär att vi exfolierar det översta hudlagret på ett säker sätt. Detta gör att hudens utseende förbättras och cellförnyelsen accelererar. Vi gör 3 till 6 behandlingar beroende på patientens förutsättningar.

Tibetansk facelift

Detta är en kur om fyra behandlingar. Vi löser med hjälp av olika tekniker upp spänningar i ansikte, hårbotte, nacke, hals, axlar och mellan skulderblad. Denna djupgående massage ökar produktionen av elastin och collagen vilket leder till ett spänstigare ansikte och en stund av riktigt djup avslappning. Tibetansk faceliftmassage är mycket effektiv mot bland annat spänningshuvudvärk, ögontrötthet, eksem och acne.

lashlift kungsholmen

Microneedling

Microneedling är en metod där vi aktiverar huden med mycket tunna nålar. Kanalerna ökar hudens förmåga att absorbera serum och krämer som appliceras. Hudcellerna stimuleras och blodcirkulationen ökas i de behandlade områdena.

Biorevitalisering med TCA Peeling

BioRePeel är en ny behandling inom biorevitalisering som arbetar hudföryngrande och anti-aging. Metoden har en djupgående effekt som ger omedelbara och långsiktiga resultat. Med BioRePeel främjas cellförnyelsen, döda hudceller elimineras, porerna minskar och huden rengörs och syresätts.

 

Prislista

Moderna skönhetsbehandlingar som ger dig ett lyft